perjantai 29. tammikuuta 2010

Minä ja Leonard, Ryhmisklubi, Pengerkatu

29.1.2010
Juha Kukkosen Cohen-show oli hauska. Hän esitti tuttuja lauluja suomennettuina ja koko ajan mukana haitarinsoittaja teknisine apuvälineineen ja kakkososassa myös nuori naislaulaja.
 Näyttelijä pääsi alkupuoliskolla hyvään vauhtiin hauskuttamalla yleisöä aivan hulluilla stooreilla tapaamisistaan Cohenin kanssa Montrealissa ja kaivamalla taskustaan muistojen banaaninkuoren. Loppuosa juonnettiin asiapohjalta. Laulut esitettiin melko mainiosti ja esityksessä oli kaikkiaan hyvä atmosfääri.

Tieytysti mieleen palautui Cohenin aivan loistava oma konsertti Helsingissä, jonka hän heti alussa omisti Martti Ahtisaaren rauhan nobelille, josta oli juuri tullut tieto. Leonard Cohenin uskomattoman intelligentti charmi ja  esiintyminen loistavine muusikoineen Hartwall-arenalla saa vieläkin  suuria väristyksiä aikaan. Se on varmaan parhaita esityksiä, joita olen ikinä kokenut- ja niitä on sentään vuosikymmenien mittaan ollut paljon.Uskomaton taito, nöyryys, ystävällisyys,hymyily ja  kaikki , koko esiintyminen ja koko hieno musiikkishow tekevät oikeasta Cohenista yhden maailman parhaista esiintyjistä.74-vuotias Cohen todella otti yleisön haltuunsa taidoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti