sunnuntai 7. helmikuuta 2010

6.2. 2010 Up in the Air, filmi

Eilen katsomassa Sellon Bio Rex:issä tätä amerikkalaista Oscar-ehdokasta, vakavaa komediaa. En erikoisemmin pitänyt.Tietysti on mukava katsoa charmikasta George Clooney´ä, mutta itse tarina ei ollut hääppöinen.Ja jotenkin ärsyttävän amerikkalainen. Kaipaan eurooppalaisia inhimillisempiä filmejä. On tosi sääli, että keskustan erikoisteatterit, jotka niitä näyttivät, ovat kaikki lopettaneet.
Miksi ihmeessä filmille ei voitu keksiä suomalaista nimeä, ei olisi vaikeaa.

Sensijaan kauppakeskus Sellossa on kuusi hyvää salia,jonne on helppo päästä hissillä. Alemmassa kerroksessa on myös ravintolamaailma, jossa oli mukava syödä lounassalaatti.

Tänään menemme Thalia-gaalaan. Vaikka se tavallaan on kilpailijamme, niin kyllä Hesarin hapan Suna Vuori silti ärsyttää tämänpäiväisellä kirjoituksellaan, kuinka vasta edessä oleva juhla on pönötystä ja otsikoi : Pienen maan pellejuhlat. Siinä vasta alansa kohottajan irvikuva.
On Todella ikävää, että Hesarin ilmeinen pääkriitikko on noin hirmuhapan ja luulee, että hänen tehtävänsä on vain olla pahasti kriittinen.
Koko talven on ollut samanlaista epäonnistumista esim Maija Poppasen ja Syyssonaatin arvostelut.Uusi kriitikko Maria Säkö kulkee perässä ollen myös hapan.
Mihin siitä kannattaisi valittaa, ei mihinkään kun on vain tämä monopoli-lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti