keskiviikko 21. syyskuuta 2011

BROKEN HEART STORY, Q-teatteri, ennakko 20.9

Q-teatteri kuuluu suosikkeihini, mutta nyt oli kyllä aika outo esitys, jonka ennakkona eilen näin.Käsikirjoitus ja ohjaus Saara Turunen.

Tämänpäivän Hesari esittelee tekijän. nuoren näytelmäkirjailijan Saara Turusen (30 v.) toisen nuoren kirjailijan kera. Nuoret naiset kertovat lehdessä , että näytelmä ui suvereenisti viihdekuvaston virrassa ja välttää ironiaa.
Minusta näytelmä, joka onneksi kesti vain 1t.40 minuuttia oli kyllä aika surrealistinen. Ja kun nainen nuorena tyttönä (kaunis Laura Birn )haaveilee Pretty Womanista ja Richard Gerestä, niin eikös tämä nyt jo ole ironista huumoria. Ei sen nyt ihan pelkkää viihdevirtaakaan paloittelusurmineen ollut.

Itse tarina ei siis "kolahtanut", mutta hyviä näyttelijöitähän aina ilokseen katsoo.Elina Knihtilä oli viiksekäs vanha kirjailijatar, joka mm. etsi kadonnutta sieluaan ( Laura Birn). Ylermi Rajamaa mm. isänä ja Lotta Kalhua mm. äitinä tekivät aikamoista karikatyyriä. Lisänä useasssa roolissa olivat Emmi Parviainen (Kissa Daisynä mahtava popkorni-show) ja Eero Ritala mm. Hirvenä.
Videokuvaa käytettiin paljon isoille seinille ja musiikki soi kyllä ajoittain vihlovasti.
Kokonaisuus oli siis mielestäni aikamoisen ankea.
Tietysti on hyvä, että nuoret saavat mahdollisuuksia, mutta aikamoiseksi kokeiluksi tätä nimittäisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti