perjantai 6. marraskuuta 2009

6.11.2009, Harmonia,Ryhmäteatteri

Eilen Ryhmäteatterissa Mika Myllyahon Harmonia, jota oli katsomassa 126 Ida-lippulaista. Ihan mainio esitys. Nautin todella esityksen alusta ja teatterin näkemisestä, kun taitavat tekijät olivat lavalla aivan lähituntumassa.
Näytelmä kertoi teatterin maailmasta ja oli ilo nähdä Kari Heiskanen esittämässä kirjoittajaa jaohjaajaa (Mikaa). Hyvin näyttelivät myös Tiina Lymi ja Juha Kukkonen.
Tekstissä oli paljon hauskoja tuoreita asioita teatterin maailmasta.
Edellinen osa, huikean hauska Kaaos aiheutti sen , että olimme jo keväällä ostaneet liput esitykseen, joka on  Pengerkadulla koko ajan ollut loppuunmyyty.
Ihan hyvä puoli Myllyahon näytelmissä on myös sopiva pituus ( 1,5 tuntia, ei väliaikaa ).
Niinpä ehdin kotiin katsomaan tv:stä mainiota Mansikkapaikkaa, jossa Mikko Kuustosen vieraana nyt oli Eva Litmanen. Haastattelija on tilaa antava, rauhallinen, miellyttävä ja filmimuisteluaines hienosti koottu. Se on noussut suosikkiohjelmakseni syksyllä.
Eeva Litmanen sanoi hyvin teatterikritiikistä, että nykyään on vain yksi mielipide ( Hesaria ei mainittu nimeltä, mutta tarkoitettiin ), kun ennen oli neljän kriitikon eroavatkin mielipiteet, jotka muodostivat kritiikin. Juuri näin !

Juhla alkaa olla "valmis ", hain tänään kultasepältä kaiverretun palkintoveistoksen ja mitalin. Mediaa vielä lähestymme Päivin kanssa.
Tuula kertoi, että tulijoita eli kyllä-vastauksia on nyt 230-hyvä. Saliin mahtuu 309 henkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti