tiistai 17. marraskuuta 2009

tiistaina 17.11.2009, Ida Aalberg-säätiön palkintojuhla, kansallisteatteri

Palkintojuhla, suurprojektini on onnellisesti ohi. Tunnelma oli tosi hyvä. Juhlaväkeä oli sopivasti noin 250 ( Pieni näyttämö vetää 308 henkeä ).
Olen onnellinen kaiken hyvästä onnistumisesta.
Kaikkea kehuttiin ja kaikki sujui.Palkitut olivat iloisia, erikoisesti molemmat näyttelijät. Martti Suosalo tuntui kivalta ja reilulta, vaikka hänen piti lähteä nopeasti näytökseensä Ryhmäteatteriin. Onneksi ohjelmanmuutoksemme onnistui eli siirsimme juhlan alkamisaikaa tunnilla. Hän tuli paikalle meikattuna Akaki Akakievitsiksi ja kiitospuhui kauniisti. Vaimo Virpi Suutari , joka jäi juhlan loppuun sai lämpimästi esitetyt kiitokset, kun näyttelijä on töissä yli 200 iltaa viikossa, niin jää äidin osaksi hoitaa kolmea lasta. Suosalo oli tullut omalla autolla.Outi Lahtinen puhui mielestäni hyvin Suosalolle .
Mitä enemmän olen ollut yhteydessä sitä rehdimmältä ja symppikseltä Suosalo tuntuu.Tänä aamuna näyttelijät olivat Ylen aamu tv:ssä.
Joanna Haartti oli vilpittömän iloisen tuntuinen ja lausui hänkin muutaman lauseen kiitokseksi.Hän oli hauskan persoonallisesti pukeutunutkin.
Lämpiö oli täynnä iloisia ihmisiä. Moni kiitti jo paikalla kuten Elsi Hetemäki-Olander, Marjatta Väänänen ja monet muut. Ja paljon oli tietysti tutun näköistä mm Laila Hirvisaari, panu rajala vaimoineen jne.
Kulkurin laulajia oli esiintymässä kymmenen ja kaksi säestäjää. He tulivat myös kuoharille ennen päivällistään.
Oli tietysti hauskaa nähdä monia näyttelijöitä kuten Ismo Kallio vaimoineen, Ritva Valkama ja Elli Castren.
media on sitten oma lukunsa. Molemmat iltapäivälehdet noteerasivat juhlamenot kuvilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti